Wijnhandel in de Haarlemmermeer voor horeca en grootverbruik

Wijnhandel Bergerac is gelegen aan de rand van Haarlemmermeer. We zijn een van de best gesorteerde wijn- en drankenhandels binnen deze regio voor horeca, verenigingen en instellingen. Naast wijnen uit de meest geliefde en populaire wijnlanden en wijnstreken zijn we zeer ruim gesorteerd in alle A-merken bier, fris en gedestilleerd. Wijnen worden door ons geselecteerd op toegankelijkheid, betaalbaarheid, stijl en smaak, maar ook op geschiktheid voor hoger gastronomisch niveau.

                              Horeca Wijnhandel Haarlemmermeer

Drankenhandel en wijn webwinkel

We hebben de lekkerste wijnen in huis, afkomstig uit alle bekende wijnlanden. Zet daar onze goede service die zeven dagen per week doorgaat, snelle levering van onze dranken en een en uitstekende naleving van afspraken naast, en u begrijpt hoe we in twintig jaar tijd hebben kunnen uitgroeien tot een van de meest complete wijn- en drankengroothandels in de Haarlemmermeer. Voor particulieren beschikken we over een wijn webwinkel, bestemd voor iedereen die van goede wijn houdt of graag een lekkere wijn cadeau geeft. U vindt er een ruim assortiment door ons geselecteerde wijnen uit alle bekende wijnlanden die na bestelling binnen enkele dagen worden thuis bezorgd.

Wijnproeverij en verhuur

Uitgangspunt binnen onze wijnhandel is dat we de door ons ingekochte wijnen zelf ook lekker vinden. De naam van onze drankengroothandel, staat net als de Franse streek Bergerac voor wijnen met passie en karakter. Om u daarvan te overtuigen organiseren we regelmatig informele, gezellige wijnproeverijen. Uiteraard zijn deze ook op verzoek te organiseren voor uw gasten. En nu we het toch over gezellige samenkomsten hebben. Wist u dat u bij Bergerac ook terecht kunt voor de verhuur van tapinstallaties, statafels en ander attributen om uw evenement of feest tot een succes te maken? Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Drankenhandel Bergerac
Walserij 15c
2211 SJ Noordwijkerhout
Tel.: 0252-374843
Mobiel: 06-31387044
info@drankenhandelbergerac.nl

                                         Horeca Wijnhandel Haarlemmermeer