Drankenhandel in de Haarlemmermeer met enorm assortiment

Drankenhandel Bergerac is gelegen aan de rand van Haarlemmermeer. We zijn een van de best gesorteerde drankenhandels binnen deze regio. 'Nee ' verkopen laten we liever over aan andere groothandels. Om die belofte waar te maken zijn we een onafhankelijke drankenhandel gebleven. We bieden een zeer ruim assortiment dat bestaat uit alle A-merken bier, fris en gedestilleerd. Daarnaast hebben we de lekkerste wijnen in huis afkomstig uit alle bekende wijnlanden. Zet daar onze goede service die zeven dagen per week doorgaat, snelle levering van onze dranken en een uitstekende naleving van afspraken naast, en u begrijpt hoe we in twintig jaar tijd hebben kunnen uitgroeien tot een van de meest complete drankenhandels in de Haarlemmermeer.

                              Drankenhandel Haarlemmermeer

Drankenhandel Haarlemmermeer en wijnwebwinkel

Naast een drankenhandel van alcoholische en non-alcoholische dranken voor horeca, verenigingen en instellingen, beschikken we over een wijn webwinkel bestemd voor iedereen die van wijn houdt of graag wijn cadeau geeft. U vindt er een ruim assortiment door ons geselecteerde wijnen uit alle bekende wijnlanden die na bestelling binnen enkele dagen worden thuis bezorgd.

En heeft u een feest of evenement? Dan bent u bij onze drankenhandel Haarlemmermeer ook aan het goede adres voor de verhuur van taps, statafels en ander materiaal om uw evenement te laten slagen.

Wijnproeverijen

Wij verkopen een groot assortiment rode, witte en rosť wijnen. Deze wijnen worden door ons geselecteerd op toegankelijkheid, betaalbaarheid, stijl en smaak, maar ook op geschiktheid voor hoger gastronomisch niveau. Uitgangspunt is altijd dat wij de wijn zelf ook lekker vinden.

De naam van onze drankengroothandel, staat net als de Franse streek Bergerac voor wijnen met passie en karakter. Om u daarvan te overtuigen organiseren we regelmatig informele, gezellige wijnproeverijen. Uiteraard zijn deze ook op verzoek te organiseren voor uw gasten. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Drankenhandel Bergerac
Walserij 15c
2211 SJ Noordwijkerhout
Tel.: 0252-374843
Mobiel: 06-31387044
info@drankenhandelbergerac.nl

                                         Drankenhandel Haarlemmermeer